30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ – 27 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ – 13 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Friday, 06 May 2016

σινε

Ο Σινέ Παράδεισος, η Κινηματογραφική Λεσχη και ο Δήμος Κορυδαλλου σας προσκαλούν σε μια πανδαισία αγαπημένων ταινιών από 6-18/5 με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους.

Δείτε το πλήρες Πρόγραμμα του φεστιβάλ στην ιστοσελίδα:

https://cineparadisos.com

"Θεοτόκος: Λόγος + Εικόνα"

Tuesday, 26 April 2016

 Θεοτόκος

Η εκδήλωση "Θεοτόκος: Λόγος + Εικόνα" πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, ώρα 7.00 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο Cine Παράδεισος.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των χορωδών Γιώργου Ζουγανέλη Θεολόγου - Ιεροψάλτη, Διευθυντή ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού και Ελένης Ντούσα.

 Θεοτόκος

Συμμετείχαν: • Βυζαντινός Χορός Ι. Ν. Αγία Τριάδας Πετρουπόλεως, Διεύθυνση: Θωμάς Κραβαρίτης • Μικτή Τετράφωνη Χορωδία Δήμου Κορυδαλλού & Παιδική Χορωδία Κιβωτού του Κόσμου, Διεύθυνση: Έλενα Κασάροβα, Πιάνο: Θοδωρής Ιωσηφίδης • Χορευτική Ομάδα Ι. Ν. Αγία Τριάδας Πετρουπόλεως, Διδασκαλία: Δημήτρης Τσισκάκης • Θεατρική Ομάδα Δήμου Κορυδαλλού, Διδασκαλία: Μπάμπης Κλαλιώτης • Κείμενα – Συντονισμός: Ελένη Λιντζαροπούλου, Μαρία Σκηνίτη Φιλική συμμετοχή: Ελένη Τζώρτζη

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συλλέγω εμπειρίες» από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Thursday, 21 April 2016

Ολοκληρώνονται σήμερα οι δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συλλέγω Εμπειρίες» που υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού. Το πρόγραμμα και οι εκδηλώσεις του εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», που υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (www.nationalopera.gr) και το Future Library (www.futurelibrary.gr) και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (www.nlg.gr).

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 73 - 80 από 233