Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συλλέγω εμπειρίες» από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Thursday, 21 April 2016

Ολοκληρώνονται σήμερα οι δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συλλέγω Εμπειρίες» που υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού. Το πρόγραμμα και οι εκδηλώσεις του εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», που υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (www.nationalopera.gr) και το Future Library (www.futurelibrary.gr) και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (www.nlg.gr).

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα...

Αφιέρωμα της Θεατρικής Ομάδας Κορυδαλλού στους Ν. Άσιμο, Κ. Γώγου, Π. Σιδηρόπουλο - Φωτογραφίες

Thursday, 21 April 2016

Η Θεατρική Ομάδα Κορυδαλλού συνεχίζοντας τα αφιερώματα σε ποιητές και μουσικού δημιουργούς, πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Απριλίου εκδήλωση αφιερωμένη στους «καταραμένους» ποιητές της πλατείας ή κατά άλλους Αγίους των Εξαρχείων. Οι στίχοι και η μουσική των απόντων Νικόλα Άσιμου, Κατερίνας Γώγου και Παύλο Σιδηρόπουλο.

Άγιοι των Εξαρχειων

Ήταν μια μυσταγωγική βραδιά στην υπόγεια σκηνή "Γκαράζ" του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη» σε σκηνοθετική επιμέλεια του Μπάμπη Κλαλιώτη και μουσική ερμηνεία των Μαριλού Ιστορίου, Χρυσόστομου Καραντωνίου, Ζωής Μαργαρίτη, Πάνου Παπαϊωάννου, Μιχάλη Σαντοριναίου, Νίκου Χατζηστεφάνου.

Άγιοι των Εξαρχειων

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση-παράσταση

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα "ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΪΟΣ 2016"

Wednesday, 20 April 2016

O Δήμος Κορυδαλού και ο Πολιτιστικός Τομέας συνεχίζουν τις θεατρικές επισκέψεις στις καλύτερες παραστάσεις και τον Μάιο."

παμε θεατρο Μάιος

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το πλήρες πρόγραμμα "ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΪΟΣ 2016"

Διαβάστε περισσότερα...

Eκδήλωση "ΘΕΟΤΟΚΟΣ" - Εικόνα + Λόγος

Tuesday, 19 April 2016

Θεοτόκος

«Βαδίζοντας προς την Μ. Εβδομάδα, ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην Θεοτόκο.

Παρασκευή 22/4, 2016 και ώρα 19:00 στο δημοτικό κινηματογράφο "Σινέ Παράδεισος"

Συμμετέχει η Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Δήμου, η Παιδική Χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου, ο Βυζαντινός Χορός και η Χορευτική Ομάδα της Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως.

Κείμενα διαβάζουν μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Κορυδαλλού. Φιλική Συμμετοχή η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη. Επιμέλεια εκδήλωσης - κείμενα: Ελένη ΛΙντζαροπούλου, Μαρία Σκηνίτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην μνήμη των πρόσφατα εκλιπόντων χορωδών, Γιώργου Ζουγανέλη, Θεολόγου, Ιεροψάλτη, Διευθυντή ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού και Ελένης Ντούσα, εκ των αρχαιοτέρων μελών της Χορωδίας.

Δημοτικός κινηματογράφος "Σινέ Παράδεισος" - Αγ.Γεωργίου και Ζάππα 4, Κορυδαλλός

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 73 - 80 από 230