24-28/9, ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

Thursday, 22 September 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

20 Ζωγράφοι Αγιογράφοι εκθέτουν τα έργα τους στο Πνευματικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στον Κορυδαλλό. Εγκαίνια το Σαββατο 24 Σεπτεμβρη στις 7μμ. Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: Κυριακή: 11:00 π.μ - 9:00 μ.μ και Δευτέρα- Τετάρτη: 6:00 - 10:00 μ.μ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ Ο.Α.Π

Thursday, 22 September 2016

ΕΡΤΕΚΟ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, τομέας αθλητισμού. Ξεκίνησαν οι εγγραφές. Όλες οι πληροφορίες, για προγράμματα, τμήματα, ωράρια στο www.korydallos.gr.

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2016 : 1-28/9 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος»

Wednesday, 31 August 2016

πoλιτιστικος σεπτεμβριος

Γνωστοί δημιουργοί και πρωταγωνιστές παρελαύνουν από τη σκηνή του Δημοτικού Αμφιθεάτρου «Θανάσης Βέγγος» στον Κορυδαλλό, μέσα από το φιλόδοξο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2016», που θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2016.

Για μια ακόμα χρονιά, ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού τιμά τον πολιτισμό συνθέτοντας ένα πρόγραμμα με τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού, παραγωγές ερασιτεχνικών δημιουργών, μελωδικές βραδιές και αφιερώματα, παράσταση παραδοσιακών χορών και ένα διήμερο αφιέρωμα στο παιδικό σινεμά.

πoλιτιστικος σεπτεμβριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ .

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ

Thursday, 23 June 2016

astra

Με συναυλίες των μαθητών του ολοκληρώνει την εκπαιδευτική χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού. Στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης μαθητές όλων των τμημάτων θα παρουσιάσουν γνωστά έργα. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη 22 Ιουνίου, Τρίτη 28 Ιουνίου, Τετάρτη 29 Ιουνίου και Πέμπτη 30 Ιουνίου. Ώρα έναρξης όλων των συναυλιών 7.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

astra

Το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού είναι το μεγάλο και σύγχρονο κέντρο μουσικής παιδείας στον Κορυδαλλό με μακρόχρονη δράση από το 1986. Προσφέρει μουσικές σπουδές με υψηλή ποιότητα και ευρύ φάσμα επιλογών. Υπάγεται στον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού. Ως αναγνωρισμένο από το κράτος Ωδείο παρέχει τίτλους σπουδών (πτυχία και διπλώματα) και πιστοποίηση σπουδών.

• Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Βιόλα, Βιολοντσέλο, Κοντραμπάσο, Φλάουτο, Φλογέρα, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Κρουστά, Αρμόνιο, Τραγούδι, Μονωδία. • Θεωρία, Σολφέζ, Αρμονία, Ιστορία της μουσικής, Μορφολογία, Αντίστιξη, Φούγκα, Σύνθεση, Μουσική δωματίου, Μουσικά σύνολα. • Ηλεκτρική κιθάρα, Μπάσο, Ντραμς, Μοντέρνο τραγούδι, Μουσικά σύνολα (ροκ γκρουπ), Μπουζούκι, Παραδοσιακά όργανα. .

Για τα παιδιά της προσχολικής και της πρώιμης σχολικής ηλικίας λειτουργεί το Τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής (Σύστημα Orff). Οι στόχοι του Δημοτικού Ωδείου είναι η ποιότητα, όπως επίσης η χαρά της συμμετοχής στον κόσμο της μουσικής. Στο Ωδείο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από την ηλικία του Νηπιαγωγείου ώς και ενήλικοι. Τα μαθήματα των οργάνων και του τραγουδιού είναι ατομικά. Τα μαθήματα Θεωρητικών και Σολφέζ, τα Μουσικά σύνολα και η Μουσικοκινητική Αγωγή είναι ομαδικά. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 73 - 80 από 247