Κατάμεστη η αίθουσα στην θεατρική παράσταση "Σόπενχαουερ" του Θ.Πελεγρίνη

Tuesday, 27 September 2016

πλειαδες

Η βούληση ως βασικό κίνητρο για τον άνθρωπο, ήταν το κεντρικό μήνυμα της παράστασης «Σοπενχάουερ» του Θεοδόση Πελεγρίνη, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη το βράδυ στη θεατρική σκηνή της κατάμεστης αίθουσας «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία από τον Υφυπουργό Παιδείας και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου, ο οποίος στον μονόλογο που έγραψε και πρωταγωνιστεί ο ίδιος, αναφέρεται στο έργο και τη ζωή του μεγάλου Γερμανού φιλοσόφου. Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, η βουλευτής Β΄ Πειραιά Εύη Καρακώστα, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Αττικής Κατερίνα Θανοπούλου, ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός και ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Λώνας, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βράκας, Μιχάλης Ευθυμιάδης, Λαμπρινή Μάνου, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Βάϊος Μανώλης και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παύλος Γερακάρης και Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

πλειαδες

πλειαδες

πλειαδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αλλαγή χώρου πραγματοποίησης της Εκδήλωσης του Σαββάτου 24/9

Friday, 23 September 2016

πλειαδες

Αλλαγή χώρου πραγματοποίησης της Εκδήλωσης του Σαββάτου 24/9. Ώρα έναρξης 19:30, Αίθουσα «Πλειάδες», Γρηγόρη Λαμπράκη & Καρυταίνης, 3ος όροφος. Είσοδος Ελεύθερη.

24-28/9, ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

Thursday, 22 September 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

20 Ζωγράφοι Αγιογράφοι εκθέτουν τα έργα τους στο Πνευματικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στον Κορυδαλλό. Εγκαίνια το Σαββατο 24 Σεπτεμβρη στις 7μμ. Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: Κυριακή: 11:00 π.μ - 9:00 μ.μ και Δευτέρα- Τετάρτη: 6:00 - 10:00 μ.μ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ Ο.Α.Π

Thursday, 22 September 2016

ΕΡΤΕΚΟ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, τομέας αθλητισμού. Ξεκίνησαν οι εγγραφές. Όλες οι πληροφορίες, για προγράμματα, τμήματα, ωράρια στο www.korydallos.gr.

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 57 - 64 από 233