Έκθεση Ζωγραφικής - Γεράσιμος Δανάλης, 24-30/4/2017

Friday, 21 April 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Οι ενότητες των παραστάσεων αποσκοπούν να κεντρίσουν το θεατή για τη ζωγραφική γλώσσα, η οποία δημιουργεί μια άλλη εικόνα, την εικαστική εικόνα, αναδεικνύοντας τα προβλήματα της καθημερινής ζωής. Χωρίς μόνιμο στυλ ή τεχνοτροπία ο Γεράσιμος Δανάλης αναζητεί νέους τρόπους έκφρασης και πιστεύει ότι η τέχνη είναι ανεξάντλητη, γιατί τροφοδοτείται από το παρελθόν και το παρόν.

Ο Γεράσιμος Δανάλης γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής με δάσκαλο τον Θεόδωρο Πάντο (1984-1988) και Ιστορία Τέχνης με τον Μάνο Στεφανίδη. Είναι καταχωρημένος στο Λεξικό Ελλήνων Καλλιτεχνών των εκδόσεων Μέλισσα από το 1993. Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα.

Ο «Μορμόλης», παιδική παράσταση από το Θεατρικό Σπουδαστήρι Δήμου Κορυδαλλού

Thursday, 06 April 2017

O MOΡΜΟΛΗΣ

"Ο Μορμόλης", η παιδική παράσταση του Ράινερ Χάχφελντ σε μετάφραση Παναγιώτη Σκούφη και σκηνοθεσία Τάκη Λιατζιβίρη, παρουσιάζεται από το Θεατρικό Σπουδαστήρι του Δήμου Κορυδαλλού στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο 8 Απριλίου και θα συνεχιστεί από την Κυριακή 24 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 6 το απόγευμα.

Η υπόθεση: Τί θα ήταν ο κόσμος δίχως την φαντασία των παιδιών; Άδειος, χωρίς πιθανότητα εξέλιξης. Κε-νός από νέες ιδέες. Θα ήταν- ίσως- ένα άδειο κουτί. Ένα άδειο ξύλινο κουτί. Μα, για στάσου... Πόσο άδειο μπορεί πραγματικά να είναι ένα άδειο κουτί όταν το αγγίζει η φαντασία των παι-διών; Όταν του δίνει όνομα και νόημα; Ο Μορμόλης θα μπορούσε να είναι ένα παραμύθι, αλλά δεν είναι. Θα μπορούσε να είναι μια παιδική ιστορία, αλλά δεν είναι. Θα μπορούσε να είναι η ζωή μας, ή μέρος αυτής. Αλλά ούτε κι αυτό είναι. Διότι, ο Μορμόλης είναι ο Μορμόλης! Επι-βάλλεται και ανατρέπει. Γίνεται στοιχειό, γίνεται ήρωας. Μα πάνω από όλα γίνεται ιδέα. Κι από μια ιδέα ξεκινούν όλα, σωστά; Λοιπόν... Ας παίξουμε!

Πρεμιέρα Σάββατο 8 Απριλίου, Πνευματικό Κέντρο/ αίθουσα Πλειάδες- Είσοδος Ελεύθερη

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τους συντελεστές της παράστασης

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα παραστάσεων "ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ" - Απρίλιος-Mάϊος 2017

Thursday, 30 March 2017

Πάμε θεατρο

Οι παραστάσεις του "Πάμε Θέατρο" του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού συνεχίζονται δυναμικά και τον Απρίλιο-Μάϊο.

Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο και κάντε download το πρόγραμμα του "ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ" του Απριλίου-Μαϊου με όλες τις παραστάσεις και τις πληροφορίες σε μεγέθυνση.

Παμε Θεατρο-Πρόγραμμα ΑΠΡΙΛΗΣ 2017

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 41 - 48 από 247