«Μάγεψε» το φως του «Αυγερινού και της Πούλιας»

Friday, 10 September 2010

cs49980_400Μαγικό ήταν το φως  του «Αυγερινού και της Πούλιας» που έπεσε στο κατάμεστο από παιδιά θέατρο «Θανάσης Βέγγος»  τη Δευτέρα 6 του Σεπτέμβρη. Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και η παράσταση «Ο Αυγερινός και η Πούλια» από την πολιτιστική εταιρεία «μαγικές σβούρες» συγκέντρωσε περισσότερα από 1300 άτομα, αριθμός που υπερβαίνει τη χωρητικότητα του θεάτρου. Στον προαύλιο χώρο και πριν την παράσταση τα παιδιά απασχόλησαν κλόουν και ψυχαγωγοί με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Συγκίνησε ο Πετρολούκας Χαλκιάς στο Σεργιάνι στην Ήπειρο

Friday, 10 September 2010

dsc4352_400Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το κοινό τον κορυφαίο σολίστα του κλαρίνου Πετρολούκα Χαλκιά, την Παρασκευή 3 του Σεπτέμβρη στο ανοιχτό θέατρο της πόλης μας «Θανάσης Βέγγος». Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια της Ηπείρου, ο Πετρολούκας Χαλκιάς συγκίνησε με τη δεξιοτεχνία και την αυθεντικότητα της μουσικής του, ενώ οι θεατές τραγούδησαν και χόρεψαν τα περήφανα Ηπειρώτικα σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.


Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2010

Friday, 30 July 2010

semtembris2010_400Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης έφτασε για άλλη μια χρονιά στην πόλη μας, και για τριάντα περίπου μέρες θα ψυχαγωγηθούμε, θα προβληματιστούμε, αλλά προπάντων θα απολαύσουμε σπουδαία θεατρικά σχήματα σε διαχρονικά ελληνικά και ξένα έργα, ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες με παλαιότερες αλλά και σύγχρονες επιλογές, δράμα , κωμωδία, σάτιρα, παιδικό θέατρο.

Θα ακούσουμε αγαπημένους ερμηνευτές και μεγάλους συνθέτες. Σε μουσική -ποιοτική- όλων των ειδών αλλά και των τόπων: Μικρασιάτικα, κρητικά, ηπειρώτικα, της Μεσογείου , ροκ, έντεχνα, λαϊκά.

Κι όλα αυτά, στο «καλοκαιρινό» μας θέατρο, το «Θανάσης Βέγγος» αλλά και στις πλατείες της πόλης μας  Για να κάνουμε την αποκέντρωση πράξη και να συνεχίσουμε τους θεσμούς που μας έδειξαν πια το στίγμα της επιτυχίας τους: Γιορτή Μπύρας, Μαθητικό Καλωσόρισμα , Φεστιβάλ Εθνικών Κοινοτήτων.

Δείτε το πρόγραμμα

Ο Δήμος Κορυδαλλού και οκτώ Δήμοι της Αττικής στο 3o Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Tuesday, 22 June 2010

img_2_085_400Διευρύνεται η διοργάνωση του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά. Μετά την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων φέτος συμμετέχουν οκτώ συνολικά Δήμοι της Αττικής, ενώ ο Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχει με τις δυο από τις τρεις θεατρικές ομάδες του Πνευματικού Κέντρου. Εκτός από τον Κορυδαλλό συμμετέχουν οι Δήμοι Μαραθώνα, Αιγάλεω, Ταύρου, Αγ. Ι. Ρέντη και Αγ. Παρασκευής και πρώτη χρονιά οι Δήμοι Μοσχάτου και Περάματος. Στόχος της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση των προσπαθειών του ερασιτεχνικού θεάτρου που στηρίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και η υποστήριξη και προβολή του έργου των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων που στεγάζουν τα Πνευματικά Κέντρα των παραπάνω Δήμων.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 31 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 241 - 247 από 247