«Μεθυστικές» οι βραδιές στην πλατεία Μέμου

Monday, 20 September 2010

Δυο «μεθυστικές» βραδιές ζήσαμε στην πλατεία Μέμου το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Ήταν η «Γιορτή Μπύρας» που διοργανώνουμε για 4η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη και πλήθος κόσμου κατέφθασε στην πλατεία, για να  δοκιμάσει διαφορετικά είδη μπύρας, να γευθεί νόστιμους μεζέδες και να διασκεδάσει με έντεχνη και γνήσια λαϊκή μουσική. Πολύ καλή ήταν η παρουσία και των δύο μουσικών σχημάτων με τους Ανδρέα Καρακότα - Γεωργία Γρηγοριάδου το Σάββατο και τους  Αφεντούλα Ραζέλη- Κώστα Μάντζιο την Κυριακή.  

Μπάσης – Ανδρεάτος: Μια βραδιά γεμάτη κέφι

Friday, 17 September 2010

MpasisΜια βραδιά, γεμάτη από κέφι, γνήσιο λαϊκό τραγούδι, αγαπημένες φωνές και πολύ χορό ήταν η χθεσινή,  16 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό μας αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος». Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, προσκεκλημένοι τραγουδιστές ήταν οι Δημήτρης Μπάσης και Γεράσιμος Ανδρεάτος. Το θέατρο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, ενώ γιγαντοοθόνη έδινε τη δυνατότητα σε όσους δεν κατάφεραν να βρουν θέση, να παρακολουθήσουν τη συναυλία από τον προαύλιο χώρο του θεάτρου.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των καλλιτεχνικών μας τμημάτων

Wednesday, 15 September 2010

Οι εγγραφές στα καλλιτεχνικά μας τμήματα ξεκίνησαν για τη χρονιά 2010-2011 και σας περιμένουμε  όλους, μικρούς και μεγάλους τόσο για την έγκυρη κι επαγγελματική εκπαίδευση που θα συναντήσετε, όσο και για τις δυνατότητες γνήσιας ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας που αναπτύσσονται.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα τηλέφωνα:
210-4970911 (9 πμ-10 μμ),για τα τμήματα του Ωδείου και του Χορού και
210-4958020 και 210 4970070 (6 μμ- 9 μμ) για τα Εργαστήρια Τέχνης

Θέατρο δρόμου για μικρούς και μεγάλους

Friday, 17 September 2010

theatrodromou2Ένα νέο καλλιτεχνικό τμήμα προστέθηκε στα τμήματα που ήδη λειτουργούν στο Πνευματικό Κέντρο: Μικροί και  μεγάλοι μπορούν να έρθουν και να ανακαλύψουν το «ιδιόμορφο» αυτό είδος θεάτρου στο οποίο κυριαρχούν η πολυμορφία, η ελευθερία έκφρασης, η επαφή με το κοινό, η κατάργηση των τοίχων και των ορίων του  συμβατικού θεάτρου!

Διαβάστε περισσότερα...