Μια πόλη.. ένας κόσμος σε κίνηση

Monday, 13 September 2010

BEFFOD_175[1]

Ο κόσμος της διαφορετικότητας και της πολιτισμικής συνύπαρξης γιόρτασε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό μας αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» .
Το Πνευματικό Κέντρο διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Εθνικών Κοινοτήτων με μουσική, χορό, ποικιλία παραδοσιακών χαρακτηριστικών και πρωτοτυπία..

Διαβάστε περισσότερα...

Βραδιά τιμής στο μεγάλο ηθοποιό Θανάση Βέγγο

Friday, 10 September 2010

veggosΤο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού τίμησε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου το μεγάλο κωμικό μας ηθοποιό Θανάση Βέγγο. Μια βραδιά τιμής στην καλλιτεχνική πορεία αλλά και το ήθος του. Στο δημοτικό μας αμφιθέατρο, που φέρει και το όνομά του, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και όλοι χειροκρότησαν  τον  απλό, τον αγαπημένο, τον ταλαντούχο, τον μοναδικό Θανάση Βέγγο.

Μέσα από το ντοκυμαντέρ του βιογράφου του- και σκηνοθέτη Γιάννη Σολδάτου, « Ενας άνθρωπος παντός καιρού», παρακολουθήσαμε αποσπάσματα από τις ταινίες του, μαρτυρίες και εικόνες από τη ζωή καi την πολιτική δράση του ηθοποιού.

Διαβάστε περισσότερα...

«Μάγεψε» το φως του «Αυγερινού και της Πούλιας»

Friday, 10 September 2010

cs49980_400Μαγικό ήταν το φως  του «Αυγερινού και της Πούλιας» που έπεσε στο κατάμεστο από παιδιά θέατρο «Θανάσης Βέγγος»  τη Δευτέρα 6 του Σεπτέμβρη. Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και η παράσταση «Ο Αυγερινός και η Πούλια» από την πολιτιστική εταιρεία «μαγικές σβούρες» συγκέντρωσε περισσότερα από 1300 άτομα, αριθμός που υπερβαίνει τη χωρητικότητα του θεάτρου. Στον προαύλιο χώρο και πριν την παράσταση τα παιδιά απασχόλησαν κλόουν και ψυχαγωγοί με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Συγκίνησε ο Πετρολούκας Χαλκιάς στο Σεργιάνι στην Ήπειρο

Friday, 10 September 2010

dsc4352_400Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το κοινό τον κορυφαίο σολίστα του κλαρίνου Πετρολούκα Χαλκιά, την Παρασκευή 3 του Σεπτέμβρη στο ανοιχτό θέατρο της πόλης μας «Θανάσης Βέγγος». Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια της Ηπείρου, ο Πετρολούκας Χαλκιάς συγκίνησε με τη δεξιοτεχνία και την αυθεντικότητα της μουσικής του, ενώ οι θεατές τραγούδησαν και χόρεψαν τα περήφανα Ηπειρώτικα σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.