Μήδεια του Μποστ από τη θεατρική ομάδα «Έφεσος»

Friday, 24 September 2010

Mideia22.09Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού μας Σεπτέμβρη, την Τετάρτη 22 /9 και στο θέατρο «Θανάσης Βέγγος»  απολαύσαμε τη «Μήδεια» του Μποστ  από τη θεατρική ομάδα «Έφεσος» με σκηνοθέτη τον Αντώνη Παπαδόπουλο. Το κοινό χειροκρότησε την πολύ καλή δουλειά της ομάδας κι ένα κείμενο  πνευματώδες αλλά και γεμάτο από χιούμορ: Μια ισχυρή ταυτόχρονα καταγγελία ενάντια στη χαλάρωση των ιδεών και των αξιών..

Μία «Μολότωφ»..περιζήτητη!

Friday, 24 September 2010

Μια «Μολότωφ» που συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο κόσμο κρατάει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού. Είναι η «Βότκα Μολότωφ», το έργο που για τη χρονιά 2009-2010 ανεβάζει η θεατρική μας ερασιτεχνική ομάδα με σκηνοθέτη τον Μπάμπη Κλαλιώτη και ηθοποιούς με ταλέντο αλλά και πολύ κέφι.
Την παράσταση είδαμε την Τρίτη 21 Σεπτέμβρη στο ανοιχτό μας θέατρο «Θανάσης Βέγγος», που γέμισε από κόσμο. Η μεγάλη αυτή προσέλευση επιβραβεύει  τις προσπάθειες των συντελεστών ενώ δικαιώνει και την επιλογή να στηρίξουμε και να αναβαθμίσουμε το ρόλο του ερασιτεχνικού θεάτρου στην πόλη μας.

Βραβεία για τη θεατρική μας ομάδα

Tuesday, 21 September 2010

zografoy_091[1]Δύο τελικά βραβεία απέσπασε η θεατρική μας ομάδα «Θεατρικό Σπουδαστήρι» με σκηνοθέτη τον Τάκη Λιατζιβήρη, στο τελικό διαγωνιστικό τμήμα των 24ων Πανελλήνιων Θεατρικών Αγώνων Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργανώνει  ο  Δήμος Ζωγράφου. Με το έργο «Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ και αφού προκρίθηκε στις 13 από τις 60 ομάδες που αρχικά συμμετείχαν, η ομάδα μας απέσπασε δυνατό χειροκρότημα, τα καλύτερα σχόλια και.. το 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου για τη Γεωργία Σταμέλου στο ρόλο της Σολάνζ, καθώς και το βραβείο για το καλύτερο μακιγιάζ που ήταν επιμέλεια όλης της ομάδας.

«Μεθυστικές» οι βραδιές στην πλατεία Μέμου

Monday, 20 September 2010

Δυο «μεθυστικές» βραδιές ζήσαμε στην πλατεία Μέμου το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Ήταν η «Γιορτή Μπύρας» που διοργανώνουμε για 4η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη και πλήθος κόσμου κατέφθασε στην πλατεία, για να  δοκιμάσει διαφορετικά είδη μπύρας, να γευθεί νόστιμους μεζέδες και να διασκεδάσει με έντεχνη και γνήσια λαϊκή μουσική. Πολύ καλή ήταν η παρουσία και των δύο μουσικών σχημάτων με τους Ανδρέα Καρακότα - Γεωργία Γρηγοριάδου το Σάββατο και τους  Αφεντούλα Ραζέλη- Κώστα Μάντζιο την Κυριακή.