Το σχολείο πάει σινεμά: 2ο αφιέρωμα παιδικών ταινιών

Wednesday, 27 October 2010

O Δήμος Κορυδαλλού,  το Πνευματικό Κέντρο και ο Σινέ Παράδεισος σας καλούν το ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΚΥΡΙΑΚΗ 30-31/10, στο χώρο του κινηματογράφου (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 4, Κορυδαλλός ) στο αφιέρωμα παιδικών ταινιών: «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ»

7παιδικές ταινίες ευρωπαϊκής παραγωγής με πανέμορφες ιστορίες και εκπαιδευτικό περιεχόμενο που θα μαγέψουν  μικρούς και μεγάλους...

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δείτε το πρόγραμμα

«Πέντε (κλικ) σε μια συνάντηση»: 21/10-12/11

Wednesday, 13 October 2010

Giorgos-Tsigas Έκθεση φωτογραφίας  Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Κορυδαλλού  φιλοξενεί ο Χώρος Τέχνης Κ του Πνευματικού Κέντρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η «Βότκα Μολότωφ» στην Κύπρο

Monday, 11 October 2010
Στην Κύπρο έδωσε παράσταση η θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου με το έργο «Βότκα Μολότωφ» και απέσπασε για άλλη μια φορά τις καλύτερες κριτικές.
Προσκεκλημένη του δημάρχου του Αγίου Δομετίου, κου Ανδρέα Χατζηλοίζου, έδωσε την παράσταση στην Αίθουσα Θεάτρου «Κώστας Μόντης» στο Δημοτικό Μέγαρο, την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου. Το κοινό ήταν θερμό αλλά και η φιλοξενία συγκινητική.
Η παράσταση -σε σκηνοθεσία-Μπάμπη Κλαλιώτη- δόθηκε στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας των αδελφοποιημένων Δήμων Aγίου Δομετίου και Κορυδαλλού Αττικής.

«Εκκλησιάζουσες» από τη θεατρική ομάδα εφήβων του Πνευματικού Κέντρου

Friday, 24 September 2010

EKKLISIAZOYSESΤις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη απολαύσαμε την Πέμπτη 23/9 στο ανοιχτό δημοτικό μας θέατρο  «Θανάσης Βέγγος», ένα έργο διαχρονικό και δεικτικό, με χιούμορ, σαρκασμό και ανατρεπτικότητα, ένα έργο που όλοι έχουμε αγαπήσει  από ένα δημιουργό στον οποίο όλοι  υποκλινόμαστε. Με πολλή χαρά και συντονισμένη δουλειά , αυτό το έργο ανέβασε η θεατρική ομάδα των εφήβων της πόλης μας, που στον τέταρτο πια χρόνο λειτουργίας της, έχει αποδείξει ότι τα παιδιά μπορούν να κάνουν θαύματα. Εδώ, το ταλέντό τους περισσεύει, η έμπνευση και η δημιουργικότητά τους δίνουν το παράδειγμα. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Σπυριδούλα Καρανικολάου.