Έναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο

Wednesday, 07 September 2011

wdeio640x426Ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθητών στα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Κορυδαλλού οι οποίες πραγματοποιούνται στην Γραμματεία του, επί της οδού Κουντουριώτου 25 - 2ος όροφος, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από 14.00 – 20.00. Στον ίδιο χώρο και τις ίδιες ώρες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται και στα προγράμματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών, καθώς και στις τάξεις του κλασικού μπαλέτου.

Το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού, είναι το σύγχρονο μεγάλο Ωδείο που προσφέρει μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα. Διαθέτει πολλές αίθουσες διδασκαλίας και εκδηλώσεων, όργανα, πιάνο συναυλιών. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων - εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, κρουστών -, τραγουδιού, θεωρητικών και χορηγεί αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Νίκος Χριστοδούλου, διευθυντής ορχήστρας-συνθέτης.

Διαβάστε περισσότερα...

"Δεν έχεις γάλα" - Νέα διάκριση της ταινίας των σπουδαστών του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου

Saturday, 03 September 2011

no_milkΜετά την τιμητική διάκριση σπουδαστικής δημιουργίας που έλαβε η ταινία μικρού μήκους «Δεν έχεις γάλα», παραγωγή του Κινηματογραφικού εργαστηρίου του Δήμου μας, στο 1ο φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου Αθήνας τον Ιούλιο (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης) έρχεται το 2ο βραβείο στο 2nd Argo Film Festival (Βόλος).

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «σκοπός του Argo Film Festival είναι να προωθήσει τη νεανική έκφραση, τη νεανική δημιουργικότητα και να αναδείξει τα επόμενα νέα ταλέντα. Το φεστιβάλ φέτος υποδέχτηκε 73 συμμετοχές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Οι φετινές συμμετοχές ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά, αλλά μόνο οι 10 καλύτερες ταινίες μήκους διαγωνίστηκαν για να διεκδικήσουν τα τρία Argo Film Festival Coolest Film Awards. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο σκηνοθέτης Φώτης Φωτίου με την μικρού μήκους ταινία του Killshot, στη δεύτερη θέση η ταινία No Milk (Δεν έχεις γάλα) από το Κινηματογραφικό Εργαστήρι Κορυδαλλού και το 1st Coolest Film Award το πήραν ο Αντρέας Λαμπρόπουλος και ο Κώστα Σκυφτάς με την ταινία Dead on Time Awards.»

Διαβάστε περισσότερα...

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2011

Friday, 05 August 2011

politistikos_septembris_olo547x391

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Καλλιτεχνικές Σχολές Δήμου Κορυδαλλού: Εκδηλώσεις 2011

Monday, 06 June 2011

etisies_kallitexnikes_ekdilwseisΕικαστικά, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, συνθέτουν το μεγάλο ψηφιδωτό των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων των Σχολών του τομέα πολιτισμού του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού, που πραγματοποιούνται από την Τρίτη 7 Ιουνίου έως το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011.
Τα ΕΡ.ΤΕ.ΚΟ, το Δημοτικό Ωδείο, οι Σχολές Παραδοσιακών και Μοντέρνων Χορών και το τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού παρουσιάζουν τις ετήσιες δραστηριότητες των σπουδαστών τους σε σειρά εκδηλώσεων αποδεικνύοντας για μια ακόμα χρονιά το υψηλό επίπεδο των Καλλιτεχνικών Σχολών του Δήμου Κορυδαλλού.
Η επιτυχημένη λειτουργία τους αποδεικνύουν ότι ο πολιτισμός στον Κορυδαλλό αποτελεί θεμέλιο λίθο της κοινωνικής ζωής και σταθερό σημείο αναφοράς και έκφρασης εκατοντάδων πολιτών κάθε ηλικίας. Ολοκληρώνουν δε το δίκτυο δράσεων του Δήμου, που περιλαμβάνει: επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού και θέατρα, οι θεατρικές ομάδες, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις υψηλής ποιότητας, κινηματογράφος αξιώσεων, φεστιβάλ, καθώς και πολιτιστικές δραστηριότητες στα σχολεία της πόλης.
Μετά την ανακαίνιση των χώρων, τον εμπλουτισμό των προγραμμάτων, την αυστηρή επιλογή του διδακτικού προσωπικού και τα προσιτά δίδακτρα, τα Εργαστήρια και οι Σχολές του Δήμου έχουν σημειώσει θεαματική αύξηση εγγραφών, δίνοντας νέα πνοή στη λειτουργία τους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Διαβάστε περισσότερα...