Προβολή ταινιών παραγωγής του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου

Tuesday, 17 May 2011

prosklisiΟ Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού

σας προσκαλεί

τη Δευτέρα 23 Μαίου & ώρα 8:00 μμ

στο Σινέ Παράδεισος (Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4)

στην προβολή 3 ταινιών μικρού μήκους παραγωγής

του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου Δήμου Κορυδαλλού.

Οι ταινίες που θα προβληθούν:

"Δεν έχεις γάλα" - Διάρκεια: 9 λεπτά

"Το παγκάκι" - Διάρκεια: 9 λεπτά

"Βένη" - Διάρκεια: 18 λεπτά

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κορυδαλλιώτη συγγραφέα Δημ.Γεωργά στην αίθουσα "Πλειάδες"

Monday, 09 May 2011

prosklisi_georgaΤο νέο βιβλίο του Κορυδαλλιώτη συγγραφέα Δημήτρη Γεωργά "Δάκρυα Διαμάντια" παρουσιάζεται στην αίθουσα «Πλειάδες» (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης) σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 7 το απόγευμα.
Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο Δημήτρης Κωνσταντάρας δημοσιογράφος και συγγραφέας, η Ελένη Λιντζαροπούλου θεολόγος και η Σταυρούλα Λύκου εκπαιδευτικός.

Το δεύτερο μυθιστόρημα του συγγραφέα είναι βασισμένο σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα με έμπνευση και φαντασία. Με ιστορικό βάθος την ταραγμένη περίοδο για την Ελλάδα και την Τουρκία των χρόνων που οδήγησαν στον ξεριζωμό, παρουσιάζει μία εκπληκτική τοιχογραφία της εποχής και των ιδεών που τη διαμόρφωσαν.

Διαβάστε περισσότερα...

ΟΝΤ1Σ1ΟΝ - Συνέχιση παραστάσεων

Tuesday, 03 May 2011

ont1s1on1Το Ιωνικό Θέατρο παρουσιάζει κάθε Παρασκευή και Κυριακή στο Θέατρο ΓΚΑΡΑΖ του Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης) τη διαδραστική μαύρη κωμωδία του Αντώνη Παπαδόπουλου ΟΝΤΙΣΙΟΝ.
Παίζουν οι ηθοποιοί : Στέφανος Αθανασόπουλος, Μαρία Αμερικάνου, Νίτσα Μαμουζέλου, Διονυσία Σεφερλή, Ανθή Σουκαρά και Κυριάκος Ψαρράκος.  Μουσική : Γιώργος Κομνάς

ont1s1on2Πρόκειται για ένα εντελώς πρωτότυπο concept με τους θεατές να μετατρέπονται σε επίδοξους ηθοποιούς και να συμμετέχουν στη παράσταση, όπου με τη βοήθεια των υλικών που βρίσκουν στα κουτάκια που τους μοιράζονται στην αρχή του έργου, προσπαθούν να ανακαλύψουν ένα ψυχοτικό δολοφόνο. Η ιδέα στηρίζεται στη λογική του επιτραπέζιου παιχνιδιού Cluedo.

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν όλο το Μάϊο και ξεκινούν στις 9 το βράδυ. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρω

Τα έργα των μαθητών των ΕΡΤΕΚΟ στο διαγωνισμό "Υδάτινες Ιστορίες" του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS

Tuesday, 26 April 2011

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε στη συμμετοχή των μαθητών των Εργαστηρίων Τέχνης Κορυδαλλού καθώς και στη βράβευση έργων τους στο φετινό διαγωνισμό του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS με θέμα «Υδάτινες Ιστορίες».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα έργα των μαθητών των ΕΡΤΕΚΟ που συμμετείχαν στον διαγωνισμό: