Ελεύθερη είσοδος στη θεατρική παράσταση "Το μόνον της ζωής του ταξείδιον"

Friday, 09 September 2011

Η παράσταση ¨Το μόνον της ζωής του ταξείδιον¨ από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, που θα δοθεί στο Δημ.Αμφιθέατρο "Θανάσης Βέγγος" στις 19 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη του Δήμου Κορυδαλλού θα πραγματοποιηθεί με Ελεύθερη Είσοδο.

Ματαίωση συναυλίας

Thursday, 08 September 2011

Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 12/9 συναυλία του Κώστα Μακεδόνα & Γιώργου Θεοφάνους εξαιτίας προβλημάτων του μουσικού σχήματος.

Έναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο

Wednesday, 07 September 2011

wdeio640x426Ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθητών στα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Κορυδαλλού οι οποίες πραγματοποιούνται στην Γραμματεία του, επί της οδού Κουντουριώτου 25 - 2ος όροφος, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από 14.00 – 20.00. Στον ίδιο χώρο και τις ίδιες ώρες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται και στα προγράμματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών, καθώς και στις τάξεις του κλασικού μπαλέτου.

Το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού, είναι το σύγχρονο μεγάλο Ωδείο που προσφέρει μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα. Διαθέτει πολλές αίθουσες διδασκαλίας και εκδηλώσεων, όργανα, πιάνο συναυλιών. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων - εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, κρουστών -, τραγουδιού, θεωρητικών και χορηγεί αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Νίκος Χριστοδούλου, διευθυντής ορχήστρας-συνθέτης.

Διαβάστε περισσότερα...

"Δεν έχεις γάλα" - Νέα διάκριση της ταινίας των σπουδαστών του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου

Saturday, 03 September 2011

no_milkΜετά την τιμητική διάκριση σπουδαστικής δημιουργίας που έλαβε η ταινία μικρού μήκους «Δεν έχεις γάλα», παραγωγή του Κινηματογραφικού εργαστηρίου του Δήμου μας, στο 1ο φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου Αθήνας τον Ιούλιο (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης) έρχεται το 2ο βραβείο στο 2nd Argo Film Festival (Βόλος).

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «σκοπός του Argo Film Festival είναι να προωθήσει τη νεανική έκφραση, τη νεανική δημιουργικότητα και να αναδείξει τα επόμενα νέα ταλέντα. Το φεστιβάλ φέτος υποδέχτηκε 73 συμμετοχές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Οι φετινές συμμετοχές ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά, αλλά μόνο οι 10 καλύτερες ταινίες μήκους διαγωνίστηκαν για να διεκδικήσουν τα τρία Argo Film Festival Coolest Film Awards. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο σκηνοθέτης Φώτης Φωτίου με την μικρού μήκους ταινία του Killshot, στη δεύτερη θέση η ταινία No Milk (Δεν έχεις γάλα) από το Κινηματογραφικό Εργαστήρι Κορυδαλλού και το 1st Coolest Film Award το πήραν ο Αντρέας Λαμπρόπουλος και ο Κώστα Σκυφτάς με την ταινία Dead on Time Awards.»

Διαβάστε περισσότερα...