2η Έκθεση Φωτογραφίας Σπουδαστών των ΕΡ.ΤΕ.ΚΟ.

Thursday, 08 March 2012

ekthesi_foto_ERTECO_544x772

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του Δήμου Κορυδαλλού παρουσιάζει το Θεατρικό Έργο του Κάρλο Γκολντόνι "Ο Ψεύτης"

Tuesday, 21 February 2012
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗafisa_o_pseftis_225x321flyer_o_pseftis_page_2_225x321

Φεβρουάριος - Μήνας ασφαλούς διαδικτύου στον Κορυδαλλό

Wednesday, 01 February 2012

erteko_safer_internetΟ Δήμος Κορυδαλλού στην προσπάθεια ενημέρωσης και ενεργοποίησης μαθητών και ενηλίκων για την σπουδαιότητα αλλά και τους κινδύνους του διαδικτύου προγραμματίζει ένα σύνολο δράσεων με αφορμή την 7η Φεβρουαρίου 2012 – Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου σε συνεργασία με το  Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης & Επαγρύπνησης Insafe και το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου Saferinternet.gr.

Το σύνθημα του φετινού εορτασμού «Ανακαλύψτε τον ψηφιακό κόσμο μαζί… με ασφάλεια!» αφορά στην συνάντηση και την συνεργασία των γενεών.

Οι δράσεις οι οποίες θα διαρκέσουν ολόκληρο τον Φεβρουάριο, θα καλύψουν όλες τις ηλικίες ξεκινώντας από την σχολική και φτάνοντας ως τα μέλη των ΕΔΑΠΕ με ομιλίες για το ασφαλές διαδίκτυο στα σχολεία της πόλης και δράσεις, workshops, θεματικές συναντήσεις αλλά και «απλά μαθήματα ασφαλούς διαδικτύου» για γονείς και παιδιά, ενώ την 7η Φεβρουαρίου 2012 στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων ΚΠΝ και στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης ΔΗΚΕΠΙ από το πρωί μέχρι το βράδυ θα γίνεται ενημέρωση για τις ευκαιρίες αξιοποίησης του internet και την ασφαλή πλοήγηση. Δυνατότητα να συμμετέχουν έχουν όλοι οι Κορυδαλλιώτες, ανεξάρτητα από το αν είναι μαθητές των τμημάτων επιμόρφωσης ή όχι.

Ήδη ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των Εργαστηρίων Τέχνης Κορυδαλλού ΕΡΤΕΚΟ με την δημιουργία ζωγραφικών έργων που στέλνουν μηνύματα ασφαλούς πλοήγησης στο internet και τη συμμετοχή στο διαγωνισμό του Saferinternet.gr με poster (στη φωτογραφία) που φιλοτέχνησαν οι μαθήτριες των εργαστηρίων: Βασιλική Λαταροπούλου και Θεοδώρα Ντάσκα.

"Πάμε Θέατρο" & "Επισκέψεις Πολιτισμού"(Φεβρουάριος-Μάρτιος-Απρίλιος 2012)

Tuesday, 24 January 2012

Elsinore_TheaterΟ Τομέας Πολιτισμού του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλού συνεχίζοντας τις πολιτιστικές του δράσεις παρουσιάζει το πρόγραμμα Φεβρουαρίου - Απριλίου. Εξαιρετικές επιλογές θεατρικών παραστάσεων και πολιτιστικές επισκέψεις που καλύπτουν ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων.


"Πάμε Θέατρο" - Πρόγραμμα

"Πολιτιστικές επισκέψεις" - Πρόγραμμα