Πρόγραμμα Στηρί-ΖΩ - Πολιτισμός Αλληλεγγύης

Thursday, 13 September 2012

politismos_allilegiis530

"πάμε θέατρο" (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2012)

Thursday, 06 September 2012

amfitrionΣυνεχίζοντας τις πολιτιστικές του δράσεις,spanos κόντρα στην οικονομική ασφυξία των ημερών, ο Τομέας Πολιτισμού του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλού επιλέγει για τους μήνες Σεπτέμβριο & Οκτώβριο τέσσερις εξαιρετικές παραστάσεις από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, orea_kimomeniτου χορού και του καλλιτεχνικού πατινάζ.disney_on_ice

Για αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα πατείστε εδώ ή στο banner "πάμε θέατρο" στη δεξιά στήλη.

Τα μάγια της πεταλούδας

Wednesday, 05 September 2012

Μ’ ένα όμορφο παραμύθι, κυρίως για μεγάλους, γεμάτο συμβολισμούς, αθωότητα και γλυκές εικόνες ξεκινά την φετινή της παρουσία η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.
mayaΤα “Μάγια της Πεταλούδας” του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη κάνουν πρεμιέρα στον Κορυδαλλό, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος στις 9.00μμ με ελεύθερη είσοδο.
Το σκηνικό της παράστασης τοποθετείται σ' έναν αγρό, με πρωταγωνιστές τα έντομα της υπαίθρου. Ο Λόρκα με λόγο ποιητικό διηγείται την περιπέτεια μιας πεταλούδας με σπασμένα φτερά που έπεσε μέσα σε μια φωλιά σκαθαριών. Ο γιος της Σκαθαρίνας την ερωτεύεται, αλλά η πεταλούδα, όταν γιατρεύεται, φεύγει φτερουγίζοντας και τον εγκαταλείπει δυστυχισμένο κι έρημο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατείστε ΕΔΩ

Εργαστήρια Τέχνης Δήμου Κορυδαλλού

Monday, 20 August 2012

geniko_ERTEKO