Συναυλία Σύγχρονης Μουσικής

Wednesday, 17 April 2013

afisa_synaulias_20.04.13

Παρουσιάζοντας την ποιητική συλλογή του Στέλιου Μπογιατζιδάκη ''Ταξιδεύοντας στα ανοιχτά''

Tuesday, 09 April 2013

boyatzidakis_01Η δεύτερη ποιητική συλλογή του Στέλιου boyatzidakis_02Μπογιατζιδάκη με τίτλο ''Ταξιδεύοντας στα ανοιχτά'' των εκδόσεων Άπαρσις, παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη'' του Δήμου Κορυδαλλού.

Το βιβλίο προλόγισαν ο ίδιος ο ποιητής, ο καθηγητής της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά ''Ο Άγιος Παύλος'' και θεολόγος Θωμάς Μαμνιόγλου και ο εκδότης Θεόδωρος Πάσχος.

Ο Στέλιος Μπογιατζιδάκης γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1986 στον Χολαργό και διαμένει στον Κορυδαλλό. Είναι απόφοιτος της γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια παρέδιδε μαθήματα ξένων γλωσσών. Το 2009 κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή "Δημόδοκος ".

"Κεκλεισμένων των Θυρών" - του Ζαν Πωλ Σαρτρ

Monday, 08 April 2013

από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κορυδαλλού, σε σκηνοθεσία Τάκη Λιατζιβίρη

keklismenon_ton_thiron_02

Όλα τα Σαββατοκύριακα του Απριλίου, στις 9.00 μμ, στην Σκηνή «Γκαράζ» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης. Είσοδος Ελεύθερη.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα πρέπει να καλείτε για κρατήσεις, καθημερινά ως την Παρασκευή από 8.00 έως 14.00, στο 210 4963914. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το έργο δεν είναι για παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση, τη διανομή των ρόλων, τους συντελεστές του έργου και τον συγγραφέα πατώντας εδώ.

"Πάμε Θέατρο" και "Επισκέψεις Πολιτισμού"

Wednesday, 27 March 2013

pame_theatro_episkepseisΟ Τομέας Πολιτισμού του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλού συνεχίζοντας τις πολιτιστικές του δράσεις παρουσιάζει το νέο πρόγραμμά του που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και περιλαμβάνει επισκέψεις σε θεατρικές παραστάσεις και χώρους πολιτισμού μέχρι τον Μάιο του 2013.


"Πάμε Θέατρο" - Πρόγραμμα

"Πολιτιστικές επισκέψεις" - Πρόγραμμα