ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: E-πλατφόρμα Demo Cu

Wednesday, 20 January 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στον «αέρα» η e-πλατφόρμα Demo Cu για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό».

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο ιστότοπος www.democu.gr, στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη Συμμετοχικής Μεθοδολογίας και e-Πλατφόρμας για τη Xάραξη Ολοκληρωμένης Πολιτιστικής Πολιτικής σε Τοπικό Επίπεδο – Πιλοτική Εφαρμογή στο Δήμο Κορυδαλλού» με διακριτικό τίτλο «DEMO-CU». Μέσα από την πλατφόρμα οι πολίτες έχουν πλέον μια συνολική εικόνα όλων των δραστηριοτήτων πολιτισμού και αθλητισμού στον Κορυδαλλό, ενώ μπορούν να πληροφορηθούν για όλους τους φορείς, δημοτικούς και μη, που δραστηριοποιούνται στα όρια της πόλης. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι μπορούν να καταθέσουν προτάσεις για μια αποτελεσματική συνεργασία που θα συμβάλει στη λήψη ουσιαστικών αποφάσεων στους τομείς τους πολιτισμού και του αθλητισμού. Στόχος του DEMO-CU είναι η προώθηση της συμμετοχικής δημοκρατίας και διακυβέρνησης, με πιλοτικό πεδίο εφαρμογής τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Ο Δήμος Κορυδαλλού με την ιδιότητα του εταίρου, συμμετέχει σε Σύμπραξη για την υλοποίηση του εγκεκριμένου έργου μαζί με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (εταίρος) και τη ΜΚΟ «Δίκτυο Απασχόλησης και Κοινωνικής Μέριμνας» (Συντονιστής εταίρος).

xronia polla

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ


Επικοινωνία: www.democu.gr, www.korydallos.gr


ΣΑΒΒΑΤΟ 9/1: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ GUITARTE Ensemble ΣΤΙΣ "ΠΛΕΙΑΔΕΣ"

Tuesday, 05 January 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Wednesday, 23 December 2015

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Tuesday, 22 December 2015

Συνεχίζοντας τις πολιτιστικές του δράσεις, ο Τομέας Πολιτισμού του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλού επιλέγει εξαιρετικές παραστάσεις και επισκέψεις και τη νέα χρονιά. Δείτε τα προγράμματα για τον Ιανουάριο & Φεβρουάριο του 2016:

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

tzovanakis_solist

Δείτε όλο το πρόγραμμα των παραστάσεων του Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Friday, 18 December 2015

Ο Δήμος Κορυδαλλού προσκαλεί τα παιδιά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 11.00 – 14.00 στην Σκηνή Γκαράζ του Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης. Παίζουμε… Διασκεδάζουμε… Φτιάχνουμε Χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια, Ακούμε και ζωντανεύουμε Παραμύθια… Καιιιιιιιιιιι… Μαθαίνουμε τα Κάλαντα, σ’ ένα πανηγύρι χαράς και γιορτινής διάθεσης για όλους. Κοντά μας οι: Μαίρη Θεοδοσιάδου, Δέσποινα Πανταζή - Παπαδημητρίου και Μαρία Σκηνίτη, με τα μαγικά τους χρώματα, τα χαρτιά και τα μολύβια τους, διδάσκουν στα παιδιά τις πιο όμορφες κατασκευές ενώ οι: Σπυριδούλα Καρανικολάου και Ελένη Λιντζαροπούλου ζωντανεύουν τα Παραμύθια και τα Κάλαντα μέσα από το Θεατρικό Παιχνίδι. Επίσης στις 26 & 27 Δεκεμβρίου στις 11.00 πμ στο Σινέ Παράδεισος, Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, μας περιμένει ο Άγιος Βασίλης για να γιορτάσουμε όλοι μαζί παρακολουθώντας Χριστουγεννιάτικη ταινία, να διασκεδάσουμε με τους φίλους του τα ξωτικά και να λύσουμε το θεατρικό «Μυστήριο των χαμένων λουκουμάδων». Μην το χάσετε… Είσοδος Ελεύθερη για όλους.

tzovanakis_solist

tzovanakis_solist

14-19/12/2015: 30 χρόνια Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού

Thursday, 03 December 2015

30 χρόνια Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού¨Δελτίο Τύπου:

14-19/12/2015: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

tzovanakis_solist

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Thursday, 19 November 2015

Συνεχίζοντας τις πολιτιστικές του δράσεις, ο Τομέας Πολιτισμού του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλού επιλέγει εξαιρετικές παραστάσεις και επισκέψεις το Νοέμβριο του 2015 . Δείτε τα προγράμματα:

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ / 9 μ.μ.- - Αναχώρηση στις 7:50 μ.μ / Η ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ

tzovanakis_solist

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ / 9.15 μ.μ.- - Αναχώρηση στις 8:00 μ.μ / Η ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ

tzovanakis_solist

Δείτε όλο το πρόγραμμα των παραστάσεων

Διαβάστε περισσότερα...

Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο

Monday, 22 December 2014

gatsos_500

Έκθεση έργων του Ορίζοντα Γεγονότων και μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών

Wednesday, 10 December 2014

ekthesi_SDE_01Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε η έκθεση καλλιτεχνών του Ορίζοντα Γεγονότων και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Κορυδαλλού στο χώρο "Κ" του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού με τίτλο «Αυτό που δεν ξέρω» στο πλαίσιο της εικαστικής δράσης «Αόρατα Νησιά». Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας και video εικαστικών του Ορίζοντα Γεγονότων, καθώς και έργα μαθητών που δημιουργήθηκαν στα Εικαστικά εργαστήρια του Σ.Δ.Ε. Φυλακών Κορυδαλλού.
Την έκθεση εγκαινίασε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ενώ χαιρέτησαν ο Διευθυντής του ΣΔΕ Γιώργος Ζουγανέλης, ο εικαστικός και εκπρόσωπος του Ορίζοντα Γεγονότων Τζίμης Ευθυμίου και η ζωγράφος Δέσποινα Πανταζή, που είχε την επιμέλεια της έκθεσης ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης & Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός, ο  Διευθυντής του ΙΕΚ Βαγγέλης Κάλιοσης, εκπαιδευτές του ΙΕΚ και του ΣΔΕ και πολλοί καλλιτέχνες.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλλιτεχνική δραστηριότητα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Κορυδαλλού

Wednesday, 22 October 2014

tzovanakis_solist

Ο Θοδωρής Τζοβανάκης σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο

Από την αρχή της φετινής καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής περιόδου, όπως κάθε χρόνο, πολλοί καθηγητές του Δημοτικού μας Ωδείου και γνωστοί σολίστ αναπτύσσουν σημαντική καλλιτεχνική δραστηριότητα, παράλληλα με το διδακτικό τους έργο, και εμφανίζονται σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο πιανίστας Θοδωρής Τζοβανάκης ήταν ο σολίστ στο Κοντσέρτο για πιάνο αρ.1 του Σοπέν στην εναρκτήρια συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 3 Οκτωβρίου. Στις 5 Δεκεμβρίου ερμηνεύει το Κοντσέρτο για πιάνο αρ.1 του Μπετόβεν μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει στο αφιέρωμα στον Σοπέν του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (28.2 – 1.3.2015), όπου οκτώ διακεκριμένοι έλληνες πιανίστες παρουσιάζουν όλο το έργο του μεγάλου συνθέτη.
Η Κορυδαλλιώτισσα σοπράνο Ειρήνη Τσιρακίδου, τραγουδίστρια με πολύχρονη και κορυφαία διεθνή σταδιοδρομία (Σκάλα του Μιλάνου, Κόβεν Γκάρντεν του Λονδίνου, Κάρνεγκι Χολ, Όπερες Ρώμης, Στρασβούργου, Ουάσινγκτον, Ντάλλας, Βαρκελώνης κ.α), πρωταγωνιστεί φέτος στην Εθνική Λυρική Σκηνή ερμηνεύοντας τον κύριο ρόλο στην όπερα «Φόνισσα» του Γιώργου Κουμεντάκη, πάνω στο ομότιτλο έργο του Παπαδιαμάντη, της οποίας η πρεμιέρα θα δοθεί στις 19 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 100 - 110 από 247