ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Thursday, 13 October 2016

Eγγραφες ΑΟΔΚ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Σχολές, στα τμήματα και τα προγράμματα του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού για τη νέα σεζόν.

Κάντε κλικ στις εικονες για μεγέθυνση. Για περισσότερες πληροφορίες, στο www.korydallos.gr

Eγγραφες ΑΟΔΚ

Eγγραφες ΑΟΔΚ

Eγγραφες ΑΟΔΚ

Eγγραφες ΑΟΔΚ

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Monday, 10 October 2016

Πάμε θεατρο

Οι παραστάσεις του "Πάμε Θέατρο" του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού ξεκίνησαν για τη νέα σεζόν.

Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο και κάντε download το προγραμμα με όλες τις παραστάσεις και τις πληροφορίες σε μεγέθυνση.

Παμε Θεατρο-Πρόγραμμα Οκτωβριος 2016

ΟΑΠ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧΩ 2/2016

Monday, 03 October 2016

Για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη δεκαπέντε (15) θέσεων κλάδου ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Άθλησης για Όλους» κατά την περίοδο 2016-2017.

Διαβάστε τη λεπτομερή ανακοίνωση - Κάντε κλικ στις εικονες για μεγέθυνση

Ανακοίνωση σοχο2

Ανακοίνωση σοχο2

Ανακοίνωση σοχο2

Ανακοίνωση σοχο2

Διαβάστε περισσότερα και δειτε το Έντυπο Αίτησης

Διαβάστε περισσότερα...

«Mε το βλέμμα σου απέναντι» - 8η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Wednesday, 28 September 2016

πλειαδες

Εγκαίνια: Δευτέρα 3/10, ωρα:19:30 - Διάρκεια Έκθεσης: 3 έως 9 Οκτωβρίου 2016, ώρες: 19.00-21.00 Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», αίθουσα «Κ». Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης, 1ος Όροφος.

«Με το βλέμμα σου απέναντι» είναι ο τίτλος της έκθεσης έργων της ομάδας καλλιτεχνών «Ορίζοντας Γεγονότων» και εκπαιδευόμενων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Κορυδαλλού που πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 9 Οκτωβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Κορυδαλλού με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής και Video εγκατάστασης. Η έκθεση αποτελεί την ολοκλήρωση των εικαστικών εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εκπαιδευτική χρονιά από καλλιτέχνες του «Ορίζοντα» με μαθητές τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ και οργανώνεται στο πλαίσιο της 8ης Συνάντησης Εικαστικών Δημιουργών Μεσογείου με την υποστήριξη του Δήμου και του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού, καθώς και του Δικτύου «Γεώργιος Ζουγανέλης». Ένα ταξίδι «με το βλέμμα σου απέναντι» στο φώς, στο χρώμα, στην πολύλαλο σιωπή των σχημάτων, στην αλμύρα, στην αρχαία «θάλασσα μεταξύ των γαιών», στην Μεσόγειο. Το ταξίδι στη Μεσόγειο είναι η ανακάλυψη, είναι η περιπέτεια, είναι χώρος τελετουργίας, γιορτής, χειρονομίας, δράσης και μύθου.

Εγκαίνια: Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, ώρα: 19:30. Τους μαθητές δίδαξαν οι: Παναγιώτα Κορωνιού, Δέσποινα Πανταζή, Αγγέλα Χρυσοβιτσάνου, Xρήστος Μαρκίδης, Λύδια Μαργαρώνη, Καλλιόπη Λιάδη, Κίμωνας Αξαόπουλος, Μπάμπης Καραλής, Βίκυ Σαμουηλίδου, Τάτη Δουβανά, Ειρήνη Χατζημανώλη. Στην Έκθεση συμμετέχουν οι: Ρένα Αβαγιανού, Ρούλα Αναγνώστου, Κίμωνας Αξαόπουλος, Δέσποινα Ασλανίδου, Μπάμπης Δαραδήμος, Tάτη Δουβανά, Μαρία Δουκάκη, Τζίμης Ευθυμίου, Μαρίλη Ζαρκάδη, Τόμυ Ιβάνωφ, Παναγιώτα Κορωνιού, Μπάμπης Καραλής, Ουρανία Καραμούζη, Όλγα Κοζάκου-Τσιάρα, Μαίρη Κουζάρη, Ευδοκία Κύρκου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Βάσια Λεοντοπούλου, Καλλιόπη Λιάδη, Γιάννης Μπέσκος, Λύδια Μαργαρώνη, Λίτσα Μουσούλη, Χρήστος Μαρκίδης, Κωνσταντίνα Νόυφελδ, Δέσποινα Πανταζή, Έφη Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνα Παρασκευοπούλου, Ελένη Πολυχρονάτου, Κατερίνα Ρεμπατσιού, Κωνσταντίνος Ροσπόγλου, Βίκυ Σαμουηλίδου, Μαρία Σεβαστάκη, Βασιλική Σοφρά, Αυγή Τόπακα, Μάρθα Τσιάρα, Βούλα Φερεντίνου, Ειρήνη Χατζημανώλη, Γεώργιος Χουρχούλης, Έλλη Χούσου, Αγγέλα Χρυσοβιτσάνου και οι μαθητές: Μάριο, Σάλι, Γιώργος, Χρήστος, Κώστας Γκεζίμ, Όλγκερτ, Ζόραν, Χρήστος, Μάριο, Μιχάλης. Επιμέλεια – Διαμόρφωση: Δέσποινα Πανταζή


Κατάμεστη η αίθουσα στην θεατρική παράσταση "Σόπενχαουερ" του Θ.Πελεγρίνη

Tuesday, 27 September 2016

πλειαδες

Η βούληση ως βασικό κίνητρο για τον άνθρωπο, ήταν το κεντρικό μήνυμα της παράστασης «Σοπενχάουερ» του Θεοδόση Πελεγρίνη, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη το βράδυ στη θεατρική σκηνή της κατάμεστης αίθουσας «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία από τον Υφυπουργό Παιδείας και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου, ο οποίος στον μονόλογο που έγραψε και πρωταγωνιστεί ο ίδιος, αναφέρεται στο έργο και τη ζωή του μεγάλου Γερμανού φιλοσόφου. Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, η βουλευτής Β΄ Πειραιά Εύη Καρακώστα, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Αττικής Κατερίνα Θανοπούλου, ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργος Μακρυνός και ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Λώνας, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βράκας, Μιχάλης Ευθυμιάδης, Λαμπρινή Μάνου, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Βάϊος Μανώλης και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παύλος Γερακάρης και Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

πλειαδες

πλειαδες

πλειαδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αλλαγή χώρου πραγματοποίησης της Εκδήλωσης του Σαββάτου 24/9

Friday, 23 September 2016

πλειαδες

Αλλαγή χώρου πραγματοποίησης της Εκδήλωσης του Σαββάτου 24/9. Ώρα έναρξης 19:30, Αίθουσα «Πλειάδες», Γρηγόρη Λαμπράκη & Καρυταίνης, 3ος όροφος. Είσοδος Ελεύθερη.

24-28/9, ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

Thursday, 22 September 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

20 Ζωγράφοι Αγιογράφοι εκθέτουν τα έργα τους στο Πνευματικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στον Κορυδαλλό. Εγκαίνια το Σαββατο 24 Σεπτεμβρη στις 7μμ. Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: Κυριακή: 11:00 π.μ - 9:00 μ.μ και Δευτέρα- Τετάρτη: 6:00 - 10:00 μ.μ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ Ο.Α.Π

Thursday, 22 September 2016

ΕΡΤΕΚΟ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, τομέας αθλητισμού. Ξεκίνησαν οι εγγραφές. Όλες οι πληροφορίες, για προγράμματα, τμήματα, ωράρια στο www.korydallos.gr.

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2016 : 1-28/9 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος»

Wednesday, 31 August 2016

πoλιτιστικος σεπτεμβριος

Γνωστοί δημιουργοί και πρωταγωνιστές παρελαύνουν από τη σκηνή του Δημοτικού Αμφιθεάτρου «Θανάσης Βέγγος» στον Κορυδαλλό, μέσα από το φιλόδοξο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2016», που θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2016.

Για μια ακόμα χρονιά, ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού τιμά τον πολιτισμό συνθέτοντας ένα πρόγραμμα με τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού, παραγωγές ερασιτεχνικών δημιουργών, μελωδικές βραδιές και αφιερώματα, παράσταση παραδοσιακών χορών και ένα διήμερο αφιέρωμα στο παιδικό σινεμά.

πoλιτιστικος σεπτεμβριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ .

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ

Thursday, 23 June 2016

astra

Με συναυλίες των μαθητών του ολοκληρώνει την εκπαιδευτική χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού. Στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης μαθητές όλων των τμημάτων θα παρουσιάσουν γνωστά έργα. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη 22 Ιουνίου, Τρίτη 28 Ιουνίου, Τετάρτη 29 Ιουνίου και Πέμπτη 30 Ιουνίου. Ώρα έναρξης όλων των συναυλιών 7.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

astra

Το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού είναι το μεγάλο και σύγχρονο κέντρο μουσικής παιδείας στον Κορυδαλλό με μακρόχρονη δράση από το 1986. Προσφέρει μουσικές σπουδές με υψηλή ποιότητα και ευρύ φάσμα επιλογών. Υπάγεται στον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού. Ως αναγνωρισμένο από το κράτος Ωδείο παρέχει τίτλους σπουδών (πτυχία και διπλώματα) και πιστοποίηση σπουδών.

• Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Βιόλα, Βιολοντσέλο, Κοντραμπάσο, Φλάουτο, Φλογέρα, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Κρουστά, Αρμόνιο, Τραγούδι, Μονωδία. • Θεωρία, Σολφέζ, Αρμονία, Ιστορία της μουσικής, Μορφολογία, Αντίστιξη, Φούγκα, Σύνθεση, Μουσική δωματίου, Μουσικά σύνολα. • Ηλεκτρική κιθάρα, Μπάσο, Ντραμς, Μοντέρνο τραγούδι, Μουσικά σύνολα (ροκ γκρουπ), Μπουζούκι, Παραδοσιακά όργανα. .

Για τα παιδιά της προσχολικής και της πρώιμης σχολικής ηλικίας λειτουργεί το Τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής (Σύστημα Orff). Οι στόχοι του Δημοτικού Ωδείου είναι η ποιότητα, όπως επίσης η χαρά της συμμετοχής στον κόσμο της μουσικής. Στο Ωδείο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από την ηλικία του Νηπιαγωγείου ώς και ενήλικοι. Τα μαθήματα των οργάνων και του τραγουδιού είναι ατομικά. Τα μαθήματα Θεωρητικών και Σολφέζ, τα Μουσικά σύνολα και η Μουσικοκινητική Αγωγή είναι ομαδικά. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα...

"ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Tuesday, 14 June 2016

astra

«Γίνε εξερευνητής του κόσμου»- Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού/ Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού, ως ζωντανός και δραστήριος οργανισμός, ανοικτός στην κοινωνία, προσκαλεί τους μικρούς της φίλους σ΄ ένα διαφορετικό, ενδιαφέρον, δια-σκεδαστικό καλοκαίρι από τις 16 Ιουνίου έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Μετά το επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συλλέγω εμπειρίες» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και την παρουσία της στην 24η Γιορτή Βιβλίου, η Βιβλιοθήκη υλοποιεί και αυτό το καλοκαίρι σειρά δράσεων με τίτλο «Γίνε εξερευνητής του κόσμου» συμμετέχοντας στην εκστρατεία για την προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας 2016, που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ).Αποκλειστικός δωρητής της διοργάνωσης, για πέμπτη συνεχή χρονιά, είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στόχος της Βιβλιοθήκης είναι να προσφέρει αυτή τη φορά στους μικρούς αναγνώστες τη μεγαλύτερη δυνατότητα πρωτοβουλίας, ερμηνείας και συνδημιουργίας εργαστηρίων, που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανάπτυξης των δεξιοτήτων της δημιουργικής γραφής και της αυτοπεποίθησης για παρουσίαση των ιδεών και απόψεων των μικρών αναγνωστών της.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 67 - 77 από 247