ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: www.oapkorydallos.gr

Monday, 17 September 2018

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: www.oapkorydallos.gr

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του Οργανισμού Άθλησης & Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού

Thursday, 19 July 2018

Τη νέα του ιστοσελίδα www.oapkorydallos.gr παρουσίασε ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού, στοχεύοντας να αποτελέσει ένα νέο βήμα ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους δημότες της πόλης και τους πάνω από 3.500 χρήστες των υπηρεσιών του.

Με σύγχρονο σχεδιασμό, η ιστοσελίδα του Οργανισμού είναι πιο εύχρηστη και φιλική στους επισκέπτες, που θέλουν να παρακολουθήσουν την επικαιρότητα και τις δράσεις του, αλλά και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις σχολές, τα τμήματα, τις ομάδες και τις υποδομές πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Κορυδαλλού. «Φιλοδοξούμε ο νέος ιστότοπος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού να γίνει το νέο κανάλι επικοινωνίας για τους πολίτες και τους φορείς της αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας, με σκοπό την συστηματική ενημέρωση τους και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών» σημειώνει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΑΠ Κορυδαλλού Μιχάλης Λώνας, επισημαίνει ότι «Η νέα ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται διαρκώς, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών».

Η πρωτοτυπία της ιστοσελίδας είναι ότι από την κεντρική σελίδα υποδοχής, οι επισκέπτες μπορούν να οδηγηθούν στα δύο θεματικά site του πολιτισμού και του αθλητισμού. Στο κάθε site μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις μελλοντικές δράσεις, εκδηλώσεις, διοργανώσεις, να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για κάθε σχολή, τμήμα ή ομάδα, να περιηγηθούν στο φωτογραφικό αρχείο αλλά και να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Οργανισμού.

Στην κεντρική σελίδα, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν βασικές πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα αλλά και να ενημερωθούν για την διοικητική δομή του Οργανισμού. Φυσικά δεν λείπουν οι συνδέσεις με τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και χρήσιμα links με την ιστοσελίδα του Δήμου και του Cine Παράδεισος.

Η ιστοσελίδα www.oapkorydallos.gr είναι λειτουργική και ελκυστική και σε smartphones και tablets.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: www.oapkorydallos.gr

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης 2018

Monday, 18 June 2018

Στην φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα “Αγαπημένα Δεδομένα: Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο” η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού, μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, από τις 20 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018 προσκαλεί γονείς και παιδιά να μεταμορφώσουν το χώρο της σε εργοστάσιο δεδομένων, μέσα από 15 δράσεις για παιδιά για ένα ακόμη καλοκαίρι με δραστηριότητες ανάγνωσης και δημιουργικότητας.

 AΦΙΣΑ

Οι αριθμοί και τα δεδομένα θα γίνουν αντικείμενο καταγραφών και μετρήσεων από τα παιδιά- ερευνητές, τα οποία καλούνται να παρατηρήσουν στοιχεία της καθημερινότητάς τους, δηλαδή δεδομένα που αφορούν τις προσωπικές τους συνήθειες, αλλά και πληροφορίες που είναι κρυμμένες στη φύση, στο χώμα, στο νερό, στον κόσμο των μελισσών.

Τα παιδιά θα μετρήσουν και θα καταγράψουν δεδομένα τόσο από τον κόσμο του παρελθόντος, όσο και από τον σύγχρονο, ενώ θα μάθουν να προστατεύουν και τα πολύτιμα προσωπικά δεδομένα τους μέσα στο Διαδίκτυο. Το μαγικό αυτό ταξίδι στον κόσμο των αριθμών και των πληροφοριών θα αποτυπώνεται στο προσωπικό ημερολόγιο που θα τους προσφέρει η βιβλιοθήκη. Μέσα από την εκστρατεία αυτή, πέρα από τη χαρά της δημιουργίας και της κοινωνικοποίησης, θα ανακαλύψουν τη μαγεία των μικρών πραγμάτων που τους περιβάλλουν και τον τρόπο με τον οποίο οι αριθμοί και τα δεδομένα μετατρέπονται σε αφήγηση, εικόνα και εν τέλει ερμηνεία.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στη συνεργασία εκατοντάδων βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα.

Όλες οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας θα πραγµατοποιηθούν στη Βιβλιοθήκη, Γρ. Λαµπράκη και Καρυταίνης 4. Για τη συµµετοχή των παιδιών απαιτείται προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη. Ώρα έναρξης όλων των δράσεων 10-12 π.μ. Υπεύθυνη προγράµµατος: Μαρίνα Νύκτα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104965784. Ε-mail:

Κάντε κλικ πάνω στo εικονίδιο και διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το πρόγρμμα αναλυτικά σε μεγένθυση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

21η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής Πάνος Κατσιμίχας, Βασίλης Καζούλης στο πάρκο του Δημαρχείου

Tuesday, 12 June 2018

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής ο Δήμος Κορυδαλλού φιλοξενεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, στο πάρκο του Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240, τη διοργάνωση Free Music Fest με συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα, του Βασίλη Καζούλη και νεότερων τραγουδοποιών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η εκδήλωση ξεκινά στις 18:00 με τους Νάϋλον Άστρα, τον Βασίλη Μπαμπανιάρη με τους Sepia και τον Δημήτρη Καρρά. Στη συνέχεια, η σκυτάλη παραδίδεται στον Πάνο Κατσιμίχα, που θα θυμίσει τα αγαπημένα τραγούδια των Κατσιμιχαίων (Φάνης, Ρίτα – Ριτάκι, Ανόητες Αγάπες, κλπ.) καθώς και μελωδίες του Βασίλη Καζούλη (Αν ήσουν άγγελος, Άννα, Φανή κ.α).

Το Free Music Fest διοργανώνεται τα τελευταία τρία χρόνια με τη μορφή δωρεάν μικρών μουσικών συνευρέσεων και έχει στόχο να μοιράσει απλόχερα μουσική σε μικρούς και μεγάλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κάντε κλικ πάνω στην αφίσα και διαβάστε όλες τις πληροφορίες σε μεγένθυση

Γιορτή Βιβλίου 2018 - Πρόγραμμα

Wednesday, 06 June 2018

Ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης, διοργανώνουν για 26η χρονιά την Γιορτή Βιβλίου με τίτλο «Θερινές Αναγνώσεις εν Κορυδαλλώ». Από τις 14 έως τις 24 Ιουνίου, στην πλατεία Μέμου θα πραγματοποιηθεί μια δεκαήμερη βιβλιογιορτή με εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων για μικρούς και μεγάλους και τη συμμετοχή γνωστών εκδοτικών οίκων και καταξιωμένων συγγραφέων, όπως ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Γιώργος Λιάνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Λένα Μαντά κ.α.

Στόχος και της φετινής γιορτής είναι η στήριξη των βιβλιοπωλείων της γειτονιάς και η προώθηση του βιβλίου και της ανάγνωσης, ως αστείρευτης πηγής γνώσης, περιπέτειας και απόλαυσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες και διαβάστε όλες τις πληροφορίες του προγράμματος των εκδηλώσεων σε μεγένθυση

Συμμετέχουν τα βιβλιοπωλεία: ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Ταξιαρχών 67, 210 49 65 751. ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ “ΓΩΝΙΑ” Ταξιαρχών 152, 210 56 12 516. ΟΜΗΡΟΣ Σταθοπούλου Ελευθερία-Στέλλα Πελοποννήσου 53 & Θησείου, 2105610040. MATURA Παναγιώτης Μαριόλης Δ. Διαμαντίδη 12, 210 49 74 198. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Αθηνάς 53, 210 49 60 077. ΧΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ Ελένη Σαμίου Αγ. Γεωργίου 68, 210 56 98 420.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση για το Αθλητικό Φεστιβάλ 2018

Saturday, 02 June 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κάντε κλικ πάνω στην πρόσκληση και διαβάστε όλες τις πληροφορίες σε μεγένθυση

Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης - «Διακοπές στην πόλη μου»

Tuesday, 29 May 2018

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 8 Ιουνίου οι εγγραφές για το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κορυδαλλού «Διακοπές στην πόλη μου». Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει και φέτος τέσσερις εβδομάδες, από 18 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου στο 1ο , 6ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7.30 έως 16.00.

Το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό παιδαγωγικό πρόγραμμα στοχεύει στην δημιουργική διέξοδο και απασχόληση παιδιών δημοτικού σχολείου, τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα διακοπών μετά το κλείσιμο των σχολείων. Μέσα από την ψυχαγωγία, την άθληση και με πολλές πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, το πρόγραμμα στοχεύει να καλλιεργήσει την αισθητική αγωγή, τη φιλαναγνωσία, την παραγωγή λόγου, την κοινωνικοποίηση, την καλλιέργεια πνεύματος ομαδικότητας και συνεργασίας.

Δηλώσεις συμμετοχής από 29/5 έως 8/6/2018, Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, Σολωμού 2-4, ΔΑΚ Κορυδαλλού. Τηλ. 210 4944364-5 εσωτ. 1, Ώρες 09:00-14:00 Δευτέρα έως Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 καθώς και Τετάρτη 30/5, Δευτέρα 4/6 και Πέμπτη 7/6 απόγευμα 18:00-20:00.

Επειδή ο αριθμός των συμμετοχών είναι συγκεκριμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση: Τελικοί Αγώνες Διασχολικού Τουρνουά 2018

Tuesday, 15 May 2018

Κάντε κλικ πάνω στην πρόσκληση και δείτε τις πληροφορίες σε μεγένθυση

Οχταήμερο προβολών με ελεύθερη είσοδο- βράβευση του Γιάννη Σμαραγδή στο σινέ Παράδεισος

Monday, 14 May 2018

Με τιμητική εκδήλωση- αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, ξεκινούν την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ώρα 8.30 μμ, οι φετινές προβολές στην θρυλική ταράτσα του «Σινέ Παράδεισος». Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Άθλησης & Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού, ο γνωστός σκηνοθέτης θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο και τον πολιτισμό, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας του «Καβάφης» (1996).

Με την εκδήλωση ξεκινά και το οχταήμερο προβολών με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος. Οι φετινές προβολές είναι αφιερωμένες στον ελληνικό κινηματογράφο και σε 3 γενιές Ελλήνων σκηνοθετών, οι περισσότεροι από τους οποίους θα παραστούν στις προβολές και θα συζητήσουν με τον κοινό.

Οι προβολές ξεκινούν την Παρασκευή 18 Μαΐου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 25 Μαΐου, κάθε βράδυ στις 9. Σε περίπτωση βροχής, οι προβολές θα μεταφερθούν στην χει-μερινή αίθουσα.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 1 - 11 από 247