ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ

Thursday, 23 June 2016

astra

Με συναυλίες των μαθητών του ολοκληρώνει την εκπαιδευτική χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού. Στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης μαθητές όλων των τμημάτων θα παρουσιάσουν γνωστά έργα. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη 22 Ιουνίου, Τρίτη 28 Ιουνίου, Τετάρτη 29 Ιουνίου και Πέμπτη 30 Ιουνίου. Ώρα έναρξης όλων των συναυλιών 7.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

astra

Το Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού είναι το μεγάλο και σύγχρονο κέντρο μουσικής παιδείας στον Κορυδαλλό με μακρόχρονη δράση από το 1986. Προσφέρει μουσικές σπουδές με υψηλή ποιότητα και ευρύ φάσμα επιλογών. Υπάγεται στον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού. Ως αναγνωρισμένο από το κράτος Ωδείο παρέχει τίτλους σπουδών (πτυχία και διπλώματα) και πιστοποίηση σπουδών.

• Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Βιόλα, Βιολοντσέλο, Κοντραμπάσο, Φλάουτο, Φλογέρα, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Κρουστά, Αρμόνιο, Τραγούδι, Μονωδία. • Θεωρία, Σολφέζ, Αρμονία, Ιστορία της μουσικής, Μορφολογία, Αντίστιξη, Φούγκα, Σύνθεση, Μουσική δωματίου, Μουσικά σύνολα. • Ηλεκτρική κιθάρα, Μπάσο, Ντραμς, Μοντέρνο τραγούδι, Μουσικά σύνολα (ροκ γκρουπ), Μπουζούκι, Παραδοσιακά όργανα. .

Για τα παιδιά της προσχολικής και της πρώιμης σχολικής ηλικίας λειτουργεί το Τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής (Σύστημα Orff). Οι στόχοι του Δημοτικού Ωδείου είναι η ποιότητα, όπως επίσης η χαρά της συμμετοχής στον κόσμο της μουσικής. Στο Ωδείο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από την ηλικία του Νηπιαγωγείου ώς και ενήλικοι. Τα μαθήματα των οργάνων και του τραγουδιού είναι ατομικά. Τα μαθήματα Θεωρητικών και Σολφέζ, τα Μουσικά σύνολα και η Μουσικοκινητική Αγωγή είναι ομαδικά. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ των ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/6/2016- 19.30μμ.

ΤΡΙΤΗ 28/6/2016- 19.30μμ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6/2016- 19.30μμ.

ΠΕΜΠΤΗ 30/6/2016- 19.30μμ.

Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού-2104970911

www.korydallos.gr-www.pnevmatiko.korydallos.gr-www.aodk.gr