Θεατρικές ομάδες

Wednesday, 27 January 2010

omada_400Με τον προσανατολισμό στην ανέλιξη της ερασιτεχνικής θεατρικής παιδείας, στο Πνευματικό Κέντρο λειτουργούν τρεις θεατρικές ομάδες .

Στόχος μας να καλύψουμε τις ανάγκες των δημοτών για θεατρική έκφραση και συμμετοχή, να δημιουργήσουμε ένα μονοπάτι γόνιμης επαφής με την πανάρχαια αλλά και τόσο σύγχρονη αυτή τέχνη.

Εδώ η θεατρική πράξη γίνεται μέσο παιδαγωγικό,  αποκτά χαρακτήρα επικοινωνιακό και πραγματοποιείται ελεύθερα και  δημοκρατικά.
oscar_400
Οι  δύο θεατρικές ομάδες δέχονται ενήλικες δημότες κάνουν πρόβες σε εβδομαδιαία βάση και ανεβάζουν αξιόλογες παραστάσεις που παρουσιάζονται σε όλους τους σχετικούς θεσμούς εκδηλώσεων της πόλης μας με έμφαση στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου που φέτος συνδιοργανώσαμε
μαζί με 5 άλλους δήμους και κύριο σκοπό είχε την ανάδειξη της ερασιτεχνικής δημιουργίας.

efivoi_400Η τρίτη θεατρική ομάδα δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 2007 ειδικά  για εφήβους 12-15 χρονών, ομάδα που συγκροτήθηκε από τα παιδιά των Γυμνασίων της πόλης μας. Νέοι με αγάπη για το θέατρο μοιράζονται την πειθαρχία και τη γνώση της μιμητικής τέχνης και ανεβάζουν στο τέλος της χρονιάς τη θεατρική τους παράσταση .

Η συμμετοχή στις θεατρικές ομάδες είναι δωρεάν