Σινέ Παράδεισος

Monday, 25 January 2010

booksΟ Σινέ Παραδεισος αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους δημοτικούς κινηματογράφους της Ελλάδας, φιλωξενώντας στις εγκαταστάσεις του: Ειδικό εκθεσιακό χώρο τέχνης .

Μια σύγχρονη χειμερινή αίθουσα 300 ατόμων με εξώστη για κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια. Μια ανακαινισμένη δροσερή θερινή αίθουσα 200 ατόμων στο loft του κτιρίου με μπαρ Πολλαπλούς χώρους φιλοξενίας του κοινού και αίθουσα διεξαγωγής σεμιναρίων και παιδικών πάρτυ

Ο Σινέ Παράδεισος αποτελεί μέλος του Διεθνούς Δικτύου για την προώθηση του ευρωπαϊκου κινηματογράφου των Europa Cinemas από το 1995. Για το έργο του σε σχέση με το νεανικό κοινό, ο Σινέ Παράδεισος και ο Δήμος Κορυδαλλού το 2015 βραβεύθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το θεσμό των Europa Cinemas με το Young Audience Award ανάμεσα σε 2350 αίθουσες από όλην την Ευρώπη. Ο Σινέ Παράδεισος με την αρωγή του Δήμου και της Κινηματογραφικής Λέσχης του Κορυδαλλού αποτελεί σήμα κατατεθέν στον τομέα του πολιτισμού και εξακολουθεί να συγκεντρώνει ένα πολυπληθές κοινό που αναζητά ποιοτική ψυχαγωγία. Πάντοτε με κοινωνική ευαισθησία και στο πνέυμα της εποχής και της οικονομικής ύφεσης, ο Παράδεισος και ο Δήμος του Κορυδαλλού συνεχίζουν το πολυδιάστατο πρόγραμμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων τους έχοντας ως προτεραιότητα τη διευκόλυνση και τη συμμετοχή όλων των πολιτών, επενθυμίζοντας πως ο πολιτισμός αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα και δημόσιο αγαθό της κοινωνίας μας..